Završna konferencija projekta

Završna konferencija projekta i predstavljanje rezultata

4. listopada 2022. u Mjesnom domu u Magadenovcu

Kažu naši stari “sve što je lijepo kratko traje” i upravo to možemo reći jer je prekrasno druženje kroz ovaj projekt jučer završilo.

Na samom početku konferencije sve nazočne pozdravila je koordinatorica projekta Maja Štraub i kroz kratku prezentaciju predstavila rezultate projekta i provedene projektne aktivnosti uz prikaz fotografija, istaknula mnogobrojne pozitivne učinke ovog projekta za korisnike starije životne dobi i značaj projekta za zajednicu jer je unatoč predviđenih 60 korisnika kroz projekt prošlo dvostruko veći broj.

Načelnik Općine Magadenovac, Stjepan Živković također se obratio okupljenima i zahvalio svim sudionicima na projektu, te obećao da će Općina i dalje prijavljivati i nastojati omogućiti projekte i da će i dalje uvijek biti na raspolaganju pomoći svima koji se odluče provesti projekte iz sredstava Europske unije.

Uslijedio je prigodni domjenak za sve sudionike konferencije.

Projekt je financiran sredstvima Europske unije u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. iz sredstava Europskog socijalnog fonda.

Ukupna vrijednost projekta iznosila je 1.499.975,00 kuna.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)